Een bad van inspiratie

‘When you enjoy something, you make it conscious’ Barry Long

Je bent het meest bewust als je iets doet waar je van geniet. Bewust genieten is daarom niet alleen een essentieel ingrediënt van een goed en gelukkig leven, maar ook van spirituele groei. Het is zelfs één van de belangrijkste sleutels tot vrijheid.

En bewust genieten is een kunst die je kan leren.

In een veilige omgeving een spirituele ontdekkingsreis maken, en daarbij stap voor stap de link verkennen tussen meditatie en genieten. Tussen oefening van aandacht en het beleven van je sensualiteit. Tussen de ervaring van innerlijke stilte en rusten in essentie én het simpel en onbeschaamd jezelf mogen zijn.

Spelen, bewegen, dansen, vrij zijn om met hart en ziel, maar ook met je lichaam te genieten van zon, water, natuur,… Je hart verwarmen, in verbinding gaan, samen plezier maken, lekker en gezond eten… …en terzelfder tijd ook rust, ontspanning, inzicht en stilte vinden…

En dat op een unieke plek in de natuur, samen met andere mooie mensen. Het kan en het mag.

Liefde, vriendschap, verbondenheid, vrede, inspiratie, en nog zo veel meer … Het zit allemaal klaar in elk van ons om dieper, veel dieper geleefd en beleefd te worden.

Mocht je daaraan twijfelen: jawel, ook in jou. Maar… heel vaak zit het verborgen onder de druk en stress van alledag. Laat al die druk, moeten, willen, zorgen,… even achter je, en gun jezelf een week lang de ervaring van totaal leven en genieten. Onze tijd samen zal je inspireren tot het ontdekken van je beste zelf, en het zal je leven voorgoed veranderen.

Bewust genieten als sleutel tot vrijheid.

Bewust genieten betekent: ten volle in de appel van het leven bijten, zonder zonde, angst, schuld of spijt. Want het leven is goed, simpel en natuurlijk. En het is je geboorterecht. Al wat je nodig hebt is weten hoe het geschenk van het leven uit te pakken en te ontvangen.

En dat is een kunst die je kan leren. Want het is er al, diep van binnen…

 

>> wat kan je verwachten?

>> om in te schrijven klik hier

Don’t move the way fear makes you move.
Move the way love makes you move.
Move the way joy makes you move.

Osho