ja … je kan ook gewoon gelukkig zijn

Lenteweekend van vrijdag 8 tot maandag 11 maart 2024

Er is nu ook een lenteweekend. Om op te frissen en opnieuw in diepere,  verbinding te gaan voor wie al eerder samen met ons in Frandeux was.

Of voor wie nieuw is in ons aanbod, en nu al een korte en krachtige instap wil meemaken. Het is een kennismaking met de principes, een proeven van de sfeer, een ervaringsweekend dat een blijvende indruk zal nalaten. Je zal nooit meer dezelfde zijn.

Je zal wel veel meer dan ooit weten en zijn wie je werkelijk bent.

Zomerweek van vrijdag 12 tot vrijdag 19 juli 2024

‘Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved’ Osho

 7 dagen ’thuiskomen’ in praktische en natuurlijke spiritualiteit.

Zalig genieten… en je leven blijvend veranderen. Het is mogelijk.

We bieden je 7 dagen praktische spiritualiteit op een paradijselijke plek.

7 dagen workshop om de principes hiervan te leren kennen, met krachtige tools en technieken die werkelijk transformerend zijn. En terzelfder tijd krijg je ook 7 dagen vakantie ( veel vrije tijd, rust, zon, meer, sauna, lekker eten, plezier, gezellig samenzijn,…) om ze je spelenderwijs eigen te maken.

In die tijd leer je het ABC van ontstressen, het ABC van ‘Nu’ zijn en het ABC van bewust genieten. Samen vormt dit het kruiswoordraadsel van je leven. Los het op, en je bent in staat om je leven vorm te geven op jouw maat.

Praktische spiritualiteit is niet zweverig, en het is geen vlucht uit de realiteit. Integendeel: het bepaalt op elk moment de kwaliteit van je leven nu.

Zie het zo: spiritualiteit is de zoektocht naar de verticale dimensie van je leven. M.a.w. jij op zoek naar je eigen zijn, naar je essentie, naar de tijdloze bron van je bestaan. In meditatie daal je af in de diepte van deze innerlijke bron, waar alles en iedereen eeuwig één is.

Je dagelijkse bestaan daarentegen speelt zich af op het horizontale vlak, in de tijd, in de dimensie van de vele, vele vormen die jou omringen. En dit bestaan vertakt zich eindeloos en steeds sneller in alle richtingen, tot je je eigen draad lijkt kwijt te raken ( druk, chronische stress, uitputting, burn-out,…). En dat is wat bijna iedereen tegenwoordig ervaart, vermits alles in dit bestaan ook nog eens steeds sneller gaat. Verwarring troef dus.

Wat is de oplossing? Waar vind je rust? Hoe vind je je weg terug? De sleutel ligt in het hier en nu. En dat is het kruispunt van deze 2 dimensies.

In deze workshop / vakantie leer je heel eenvoudig en praktisch de basis principes van meditatie en mindfulness toe te passen. En dat is: ga dieper in de beleving van dit moment, hier, nu, in dit bestaan, in jouw lichaam… en wat krijg je dan? Bewust ervaren. Bewust loslaten. Bewust genieten.

En gaandeweg ontdek je dan: hoe dieper je gaat, hoe meer je thuis komt in je essentie, in puur ‘zijn’ dus, hoe groter ook je vermogen wordt om bewust vorm te geven aan hoe jij je leven wil ervaren.

Dit is het uiteindelijke geboorterecht van elke mens, van mij, maar ook van jou. Want het leven is goed.

En dit is nu ook onze uitnodiging: ontdek samen met ons en met andere mooie mensen in 7 zalige dagen de rode draad van praktische spiritualiteit die leidt naar jouw gezondheid, vitaliteit, levensvreugde, liefde en spirituele groei.

Bewust genieten  als sleutel tot vrijheid, en tot een simpel en gelukkig leven. Je bent welkom.

>> Praktische informatie

>> om in te schrijven klik hier

Every moment is perfect and
everything that happens
is eternally just.

Barry Long